Vorbele Mădălinei Manole, despre ea şi cariera ei de artist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vorbele Mădălinei despre ea, familia ei şi cariera artistică în interviuri şi pe blog: „Despre  mine, pe scurt?... M-am recompus  sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă! Restul e… mişcare de rezistenţă!“.

CITEŞTE ŞI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

„Atunci când intru într-o cursă, oricât de greu mi-ar fi, sunt datoare să merg până la capăt, sa nu abandonez la jumatatea drumului“ declara pentru Formula As, 19 iunie 2010.

„Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită“, Agerpres, 13 iulie 2010. „De când am devenit mamă, mă simt mai puternică, mai curajoasă, mai plina de vitalitate“, Formula As, 19 iunie 2010

„Am amânat lansarea albumului pentru a-mi împlini alte vise, o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu“, Agerpres 13 iulie 2010

„Ne iubim enorm, avem aceleaşi gusturi, aceleaşi idei. El mă învaţă să fiu fericită“, 17 ianuarie 2010, Libertatea

„Mă pregătesc de un ,,refresh" pentru tot ce înseamnă muzica pe care simt să o cânt acum dar şi pentru imagine“, vorbea artista despre planurile legate de carieră.

„Despre albumul „O9 Mădălina Manole“?..  Am adunat pe acest disc 12 cântece compuse în acest răstimp, fiecare având emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă“, scria Mădălina despre albumul lansat la începutul acestui an.

„Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, dar sălile arhipline, zecile de buchete de flori, bucuria de pe chipurile oamenilor, autografele şi scrisorile primite de la fani, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea“, spunea Mădălina despre concertele ei.

„Erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat", spunea ea despre fotstul soţ.

Cânt despre mine şi viaţa mea, însă poveştile mele de viaţă sunt şi poveştile multora dintre fanii mei“, despre muzica pe care o canta.

„Când va mai creşte puţin îl vom lua cu noi, la concerte. Ne luam laptopul şi o cameră web şi îl vedem pe cel mic mereu“, despre copilul lor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite