Vlad Voiculescu: Spitalului Metropolitan prezentat de Firea a devenit de 2,5 ori mai scump - de la 400 de milioane la un miliard de euro - în doar două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, candidatul desemnat de PLUS pentru Primăria Capitalei, a scris, vineri seară, pe Facebook, că preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare, în doar două zile, de la 400 de milioane la un miliard de euro. ”Cineva mă întreba dacă sunt de părere că e furăciune. I-am răspuns că e incompetenţă”, a scris Vlad Voiculescu.

„Minunea de la Voluntari: preţul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare - de la 400 de milioane la un miliard de euro - în doar două zile. Acum câteva minute cineva mă întreba dacă sunt de părere că e furăciune. I-am răspuns că e incompetenţă. Incompetenţă crasă. Furăciunile probabil urmează... dacă doamna primar ar rămâne în funcţie, ceea ce nu va fi cazul”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Aceasta le-a transmis consilierilor generali să solicite primarului general publicarea întregii documentaţii de proiect înainte să aprobe orice.

”Avem în faţă cel mai mare proiect de investiţii al Gabrielei Firea de până acum şi în acelaşi timp cea mai mare ruşine: un proiect absolut esenţial, tratat în bătaie de joc de actuala administraţie”, a mai scris Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a publicat şi un extras din anexa la hotărârea Consiliului General pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

Miercuri, Primăria Capitalei a anunţat finalizarea studiului de fezabilitate pentru construirea viitorului Spital Metropolitan din Bucureşti, urmând ca indicatorii tehnico-economici să fie supuşi aprobării CGMB, pentru a putea fi organizată apoi procedura de contractare a serviciilor de proiectare şi a lucrărilor de execuţie.

Primarul Gabriela Firea a prcizat că lucrările vor începe în luna martie a anului viitor, iar valoarea lucrărilor este de 400 de milioane de euro, pentru clădirea spitalului şi dotări.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite