Vlad Fugaru, devastat de dispariţia tatălui său. Bărbatul s-a încuiat în casă şi a plâns continuu o zi întreagă

Vestea că celebrul compozitor şi solist Cornel Fugaru s-a stins ieri din viaţă i-a şocat pe membrii familiei sale şi pe toţi cei care îi datorează cariera muzicală. Fiul său, Vlad, a fost atât de afectat de tragica veste, încât s-a încuiat în casă şi a plâns toată ziua.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o săptămână de chin, compozitorul Cornel Fugaru (70 de ani) s-a stins, miercuri, din viaţă, la Spitalul Elias din Capitală.
VIDEO. Controversele din jurul unuia dintre cele mai răsunătoare divorţuri ale anilor ‘80. Cornel Fugaru s-a despărţit de prima soţie după 20 de ani. Vezi aici motivele


CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA FOTOGALERIE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNEL FUGARU!

Avea cancer generalizat, potrivit unor surse din spital, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Artistul a fost adus cu ambulanţa la spital, în urmă cu o săptămână, pentru că se simţea rău.

Medicii i-au făcut investigaţii amănunţite, mai ales că, în urmă cu opt ani, Cornel Fugaru avusese cancer, de care, însă, se vindecase, potrivit fiului compozitorului.

"Nu a avut probleme de sănătate, doar cancerul de care s-a vindecat deja de opt ani", a spus Vlad Fugaru.

30 de ani a locuit Cornel Fugaru în această casă Foto: Click!

Necruţătoarea boală se pare, însă, că a revenit şi s-a extins rapid în tot corpul, motiv pentru care medicii l-au băgat imediat pe tratament cu citostaticeIeri, la ora 13.50, inima compozitorului s-a oprit.

Iliescu şi Cotabiţă, trişti la căpătâiul lui Cornel Fugaru. Cortegiul a plecat către cimitir

Trupul lui Cornel Fugaru, depus la Muzeul Enescu

Cornel Fugaru, sufletul trist din spatele feţei zâmbitoare. Copilăria nefericită i-a marcat toată viaţa

Artiştii apropiaţi ai lui Cornel Fugaru n-au ştiut de boala acestuia. Adrian Enache: "Arăta extraordinar de bine şi avea poftă de viaţă"

Medicii de la Elias au declarat că artistul a încetat din viaţă "în urma unei boli incurabile cu evoluţie nefastă şi extrem de rapidă".

La vila compozitorului din cartierul Dorobanţi din Bucureşti era ieri o linişte mormântală. Soţia compozitorului era plecată să aranjeze toate cele necesare pentru ca cel care i-a fost alături timp de 26 de ani să meargă liniştit pe ultimul drum.

Maşina lui Cornel Fugaru

În schimb, fiul ei, Vlad, s-a ascuns în casă şi nu a vrut să vorbească cu nimeni, ne-a povestit menajera, venită de urgenţă acasă când a aflat tragedia.

Cu lacrimi în ochi, femeia ne-a povestit că ea e cea care are grijă de curăţenia şi administrarea casei lui Fugaru.

Citiţi mai multe aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările