Vintage Charity Day, târgul de modă care trimite banii din vânzări copiilor defavorizaţi

Vintage Charity Day, târgul de modă care trimite banii din vânzări copiilor defavorizaţi

Copiii defavorizaţi vor beneficia de ajutor FOTO Arhivă

Vintage Charity Day va avea loc sâmbătă, pe Calea Victoriei din Capitală, fiind un eveniment prin care bucureştenii dornici de cumpărături îi pot ajuta pe copiii care provin din medii defavorizate. Concret, doritorii pot cumpăra haine şi accesorii vintage, iar banii obţinuţi din vânzări vor ajunge la persoanele care au nevoie de sprijin financiar.

Ştiri pe aceeaşi temă

A treia ediţie a evenimentului Vintage Charity Day, târg de modă cu temă socială, va avea loc sâmbătă în mansarda din curtea de pe Calea Victoriei numărul 120. Timp de şase ore, în intervalul orar 12.00-18.00, bucureştenii pot cumpăra haine şi accesorii de la tinerii actori din Asociaţia Adarta Carite. 
 
Banii obţinuţi vor ajunge la Asociaţia Carusel care va cumpăra rechizite, materiale artistice, bilete la spectacole şi prânzuri calde pentru copiii care provin din medii defavorizate. 
 
„Târgul va aduce laolaltă haine, accesorii, obiecte decorative şi nu numai. Produsele au un element comun: vin însoţite de o poveste. Actorii cărora le aparţin standurile au cotrobăit atent prin garderobele proprii după elemente însufleţite, capabile să creeze legături cu noii proprietari“, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanţii Asociaţiei Carusel. 
 
Banii obţinuţi din vânzarea obiectelor vor ajuta 15 copii să îşi continue studiile, să îşi îmbunătăţească rezultatele şcolare, dar şi să îşi dezvolte interesul pentru produsele culturale şi artistice.
 
Intrarea la târg organizat sâmbătă este gratuită. 
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: