VIDEO Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Walk of Fame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre figurile legendare ale comediei româneşti, Tamara Buciuceanu-Botez, a primit, azi, o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebrităţilor, în semn de recunoaştere pentru întreaga sa carieră.

Actriţa, care a împlinit recent vârsta de 82 de ani, va primi în cadrul evenimentului şi o stea de aur oferită de Casa de bijuterii Sabion.

Tamara Buciuceanu-Botez se alătură, începând de astăzi, altor mari personalităţi ale teatrului şi filmului româneşti care au mai primit o stea pe Aleea Celebrităţilor: Florin Piersic, în ianuarie, Victor Rebengiuc, în februarie, Radu Beligan, în martie, Amza Pellea (postum), în aprilie, Maia Morgenstern, în mai, şi Alexandru Tocilescu, în iulie.

Începând de anul acesta, în fiecare lună, este acordată o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti unui artist care îşi serbează ziua de naştere în luna respectivă. Proiectul "Walk of Fame", situat în Piaţa Timpului din centrul Bucureştiului, dedicat "valorilor artistice ale teatrului şi filmului românesc", este iniţiat şi organizat de Teatrul Metropolis şi centrul comercial Cocor din Capitală.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite