VIDEO Tâlhărit pentru 5 lei şi un pachet de ţigări. Cum a fost prins hoţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un suspect de tâlhărie a fost reţinut de poliţişti după o săptămână de la comiterea furtului
Un suspect de tâlhărie a fost reţinut de poliţişti după o săptămână de la comiterea furtului

Un bărbat de 40 de ani din judeţul Ilfov a fost reţinut de poliţişti fiind suspectat că, în urmă cu o săptămână, ar fi tâlhărit o altă persoană.

Poliţiştii spun că,, la data de 11 septembrie Secţia 7 de Poliţie  a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. La faţa locului au sosit poliţiştii, care au luat legătura cu persoana vătămată, care a reclamat faptul că a fost deposedată de un pachet de ţigări şi o sumă de bani de către o persoană necunoscută, fără a putea furniza alte detalii, potrivit unui comunicat. 

”Au fost exploatate mai multe informaţii, iar astăzi, în jurul prânzului, a fost depistat un bărbat, a cărui semnalmente corespundeau cu cele ale suspectului. În urma administrării probatoriului în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 40 de ani, ar fi exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, după care i-ar fi sustras pachetul de ţigări şi suma de 5 lei pe care o avea asupra sa”, se mai arată în comunicatul Poliţiei. 

După audiere, bărbatul a fost reţinut. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite