VIDEO Scenă ireală în Bucureşti. Doi bărbaţi îmbrăcaţi în poliţişti, certaţi de un trecător după ce au parcat neregulamentar un Audi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean a publicat, marţi, o înregistrare video pe pagina sa de Facebook în care doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine de poliţişti parchează maşina neregulamentar în zona Bulevardului Decebal. Certaţi de un trecător, aceştia se întorc din drum şi se urcă în maşină.

Imaginile au fost surprinse de bucureşteanul Alexandru C. Acesta le spune poliţiştilor că au lăsat maşina pe avarii foarte aproape de o trecere de pietoni. Înregistrarea arată că cei doi poliţişti nu au coborât dintr-o maşină de poliţie, ci dintr-un autoturism Audi înmatriculat în Maramureş.

Aceştia nu răspund şi îşi continuă drumul până la o casă de schimb valutar, dar la un moment se răzgândesc şi se întorc la maşină. Bărbatul îi întreabă din nou dacă au o urgenţă, iar aceştia îl ignoră. Ce este de remarcat este faptul că niciunul dintre cei doi nu are tresele de poliţist.

Comportamentul iresponsabil continuă şi după ce aceştia se urcă în maşină - cei doi sunt aproape de provocarea unui accident rutier, strecurându-se în faţa unui alt autoturism.

VIDEO

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite