VIDEO Scandal la metrou: Un tânăr a fost încătuşat şi amendat pentru că nu purta corect masca de protecţie

VIDEO Scandal la
metrou: Un tânăr a fost încătuşat şi amendat pentru că nu purta corect masca de
protecţie

Foto Mediafax, Alexandru Dobre

Un incident a avut loc, luni, la staţia de metrou Unirii, după ce un călător care nu purta corespunzător masca de protecţie a fost luat pe sus de jandarmi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, precizează că poliţiştii şi jandarmii care patrulau la metrou au văzut un bărbat care nu purta corespunzător masca de protecţie şi că, atunci când i-au cerut să poarte corect masca, bărbatul a devenit recalcitrant, a fugit pe scările care duc spre metrou şi a urcat în trenul care mergea spre staţia Tineretului, relatează digi24.ro. Bărbatul a primit şi o amendă.
 
„S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistenţă, devenind recalcitrant cu forţele de ordine, astfel încât a fost încătuşat şi condus la poliţia metroului”, a declarat purtătoarea de cuvânt.
 
 
 
În imagini se vede cum jandarmii încearcă să îl imobilizeze pe tânărul care avea masca de protecţie sub nas, iar acesta se zbate, ţipă şi încearcă să opună rezistenţă. Într-un final, forţele de ordine reuşesc să îl scoată pe tânăr din tren şi să îl încătuşeze.
 
În tot acest timp, mai mulţi călători îi critică pe jandarmi pentru modul în care acţionează.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: