VIDEO Reţea de contrabandă de ţigări, destructurată: aproape 3.700 de cartuşe au fost confiscate de poliţişti

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Sectorului 1, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat 11 percheziţii domiciliare unde au descoperit 740.000 de ţigarete netimbrate sau cu timbru din Republica Moldova.

În perioada martie-iulie 2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigare a Fraudelor şi Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au documentat activitatea unei grupări infracţionale specializate în contrabandă cu ţigări netimbrate şi cu timbru din Republica Moldova.

La sediul Poliţiei Sectorului 1 au fost conduse pentru cercetări 16 persoane, iar cele circa 750.000 de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării.

Opt dintre suspecţi se află în stare de reţinere, iar ceilalţi sunt în stare de libertate, cercetările fiind continuate de poliţiştii Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările