VIDEO Mai mulţi bucureşteni au mers la cinema şi în loc să vadă filmul au privit cum maşinile lor sunt sparte de hoţi

VIDEO Mai mulţi bucureşteni au mers la cinema şi în loc să vadă filmul au privit cum maşinile lor sunt sparte de hoţi

Imaginile i-au îngrozit pe bucureştenii veniţi la cinema FOTO Captură YouTube

Mai mulţi bucureşteni care au mers să vadă un film într-un mall din Capitală au fugit din sală îngroziţi că maşina pe care au lăsat-o în parcarea centrului comercial este jefuită. În loc să vadă filmul pentru care au venit, bucureştenii au văzut pe ecranul din sala de cinema cum le este spartă maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întreaga acţiune a fost o farsă pusă la cale de Poliţia Română, în parteneriat cu Groupama, fiind mai exact o campanie de prevenire a furturilor, după cum se menţionează chiar în filmuleţ. În imagini se observă cum mai mulţi bucureşteni vin la mall cu autoturismele persoanele şi, fără să conştientizeze pericolul, îşi lasă mai multe obiecte de valoare la vedere, în maşini.

Pornind de la „naivitatea“ acestora, Poliţia Română simulează spargerea autorutismelor cu pricina, acţiune care este prezentată pe ecranul din sala de cinama chiar înainte să înceapă filmul pentru care bucureştenii veniseră la mall.

În momentul în care văd pe ecran cum maşinile personale le sunt jefuite, aceştia fug îngroziţi spre locul în care au parcat, iar acolo îi găsesc pe cei de la Poliţia Română care le explică că totul a fost o farsă prin care se doreşte atragerea atenţiei asupra furtului din autoturisme.

Pe aceeaşi temă:


Acuzaţii de hărţuire sexuală la Poliţia Voineasa. Şeful poliţiei, mutat la o secţie din celălalt colţ al judeţului Vâlcea

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările