VIDEO Petrecere fără măşti şi distanţare în Centrul Vechi din Bucureşti, în ziua în care Capitala şi-a doborât propriul record negativ în materie de infectări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O petrecere la care au participat zeci de tineri s-a încins, joi seară, în Centrul Vechi al Bucureştiului. Regulile anti-COVID au fost ignorate, aproape niciun tânăr nepurtând mască. Patronul terasei unde a avut loc petrecerea a fost amendat.

În jurul orei 22.00, tinerii s-au pus pe dans şi pe cântat, fără a respecta distanţarea şi fără a purta măşti, potrivit PROTV. Unii dintre ei şi-au pus măştile abia după ce au observat că sunt filmaţi de reporterii TV. 

În cele din urmă, poliţia şi-a făcut apariţia, iar patronul terasei unde s-au adunat tinerii a fost amendat. 

În urma evenimentului, Poliţia Capitalei a anunţat că „a fost aplicată sancţiune contravenţională pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”

Capitala este unul dintre focarele cele mai puternice de COVID-19 în acest moment. Joi au fost înregistrate 777 de noi cazuri de coronavirus, în acest moment aici totalul persoanelor infectate fiind de 24.118, iar rata de infectare a ajuns la 2,89.

VIDEO
 

Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 168.490 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 4.013 de noi îmbolnăviri din doar 29.646 de teste efectuate. În acelaşi timp sunt înregistrate 5.674 decese, din care 73 în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor internaţi la Terapie intensivă a ajuns la 721.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite