VIDEO Naţionala de fotbal joacă pe ritmuri de manele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de fotbal a României a fost întâmpinată, pe stadionul Lvov din Ucraina, cu melodii cântate de manelistul Nicolae Guţă.

De parcă nu ar fi fost de ajuns că fotbaliştii au pierdut meciul amical contra Ucrainei cu scorul de 3-2, după ce România a condus cu 2-1, acum a apărut pe Youtube şi un filmuleţ dinaintea meciului, în care se aud versurile lui Guţă.

Probabil pentru a încerca să îi facă să se simtă ca acasă atât pe jucători, cât şi pe spectatori, organizatorii meciului Ucraina - România au pus, la boxele de pe stadion, melodii cântate de manelistul Nicolae Guţă.

România a pierdut meciul cu Ucraina cu scorul de 3-2, după ce a condus cu 2-1. Naţionala ţării noastre nu a făcut un meci extraordinar, printre „remarcaţi" fiind Bogdan Lobonţ. Portarul Romei a venit la prima reprezentativă cu ceva kilograme în plus şi nu a reuşit să închidă poarta Româiniei. Acesta a luat un gol de la aproximativ 35 de metri, iar alt gol l-a primit printre picioare, în timp ce le dădea indicaţii fundaşilor. Unul dintre jucătorii care au încercat să iasă din nota mediocră a naţionalei a fost Gabriel Tamas, care a reuşit un eurogol de la 40 de metri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite