VIDEO Mici şi circ în Bucureşti! Nu oricare, ci chiar Circul Naţional din China ne invită la spectacol deseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mici se ocupă fiecare, de circ se va ocupa deseara organizatorul reprezentaţiei, care promite românilor prezenţi la spectacol că vor sărbători împreună ziua muncii printr-o reprezentaţie care le va întări credinţa în miracole.

Circul chinezesc îşi propune să demonstreze invitaţilor din această seară cum fac imposibilul să devină posibil, în numere de acrobaţie, îndemânare şi precizie. Spre deosebire de cel clasic, spectacolul Circului Naţional din China nu foloseşte animale dresate sau clovni. Ne putem aştepta să vedem, în schimb, gimnastică şi echilibristică, dans, costume şi muzică.

Nu doar circarii chinezi care promit să ne uimească, ci şi artişti reputaţi, personalităţi de operă şi artişti orientali fac parte din reprezentaţie.

Vezi mai jos o mostră din ce pot face circarii chinezi:

Aflat în premieră în România, circul chinezesc are o tradiţie de peste 12 ani. Spectacolul va avea loc, în această seară, la ora 20, la Sala Palatului, iar preţul unui bilet porneşte de la 100 de lei pentru categoria a IV-a, până la 300 de lei pentru categoria VIP.

Organizatorii sunt Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement, iar producătorul spectacolului este Raoul Schoregge.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite