VIDEO Cine este „Luptătorul Mortal Kombat“ din Crângaşi: antrenor de arte marţiale, cascador şi prieten cu Jean Claude van Damme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul.ro a prezentat ieri un film, în care un tânăr bine dezvoltat încerca să-i provoace pe pasagerii unui autoturism parcat în zona Crângaşi să iasă din maşină, pentru o luptă corp la corp. Cu mişcări care aminteau de celebrul joc video "Mortal Kombat", tânărul părea pregătit de luptă. După ce filmul a făcut înconjurul Internetului, Cristian Andrei Anghel ne-a contactat pentru a ne prezenta o altă versiune a întâmpării filmate.

Conform tânărului luptător, în urma unor discuţii mai aprinse, pornite de la maşina parcată în dreptul Pieţei Crângaşi, trei persoane au ieşit din autoturism şi au început să înjure şi să ameninţe. Enervat, Anghel le-a răspuns pe măsură. Şi pentru că nu era de-ajuns, două dintre cele trei persoane au scos cuţite.

"În momentul acela am crezut că iau foc: am coborât la ei şi văzându-mă că mă apropii, cei trei s-au ascuns în maşină. Eu am ieşit cu mâinile goale, ei erau înarmaţi. Vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat cu un om normal şi neantrenat în situaţia asta?", întreabă Cristian Anghel.

„Luptător“ Mortal Kombat în trafic, în cartierul bucureştean Crângaşi

Instructor de arte maţiale, practicant al stilului Ashihara şi elev al senseiului Dan Matusea, Cristian declară că nu este adeptul violenţei: "Oamenii mă ştiu, nu sunt violent. Sunt cunoscut drept o persoană care evită bătăile. Am bătut în schimb oameni care lovesc animalele. Iubesc animalele şi militez pentru drepturile lor. Sunt vegetarian şi nu mănânc animale".

Anghel spartacus

În ziua incidentului, Cristian îşi aştepta doi colegi, care au şi văzut momentul în care cuţitele erau la vedere. "Într-un final, am plecat, că cei trei "curajoşi" de etnie rromă se baricadaseră în maşină. Ei au tupeu doar în gaşcă. Când am ieşit din maşină s-au speriat", declară cascadorul.

De altfel, Cristian este cunoscut şi în lumea filmului, acolo unde a jucat alături de nume mari ale cinematografiei, printre care se numără Nicholas Cage, Steven Seagal şi Jean claude van Damme (foto jos). De altfel, cu acesta din urmă Cristian apare în mai multe fotografii pe contul de Facebook, unde menţionează că s-a şi împrietenit cu celebrul actor, pe care l-a revăzut de fiecare dată când acesta a vizitat România.

Jean Claude van Damme şi Cristian Andrei Anghel

van damme si anghel

În meseria de cascador, Cristian Anghel a trecut prin multe situaţii primejdioase. Într-una dintre acestea, tânărul este cuprins de flăcări şi arde ca o torţă. În restul timpului, Anghel a lucrat şi ca bodyguard, precizând că lumea îl ştie ca fiind unul non-violent, care încearcă să combată conflictele în care poate fi implicat prin natura meseriei sale.

În restul timpului, Cristian se antrenează în sală şi participă cu succes la concursuri de bodybuilding, fiind medaliat în diverse competiţii naţionale.

Cristian Andrei Anghel, într-un moment "arzător", pe platourile de filmare  Foto: arhiva personală

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite