VIDEO Licenţiat în traficul de droguri: Principalul furnizor de marijuana din Centrul Vechi a absolvit şcoli superioare în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert, tânărul care se ocupa cu furnizarea de droguri în buricul târgulului, are studii superioare absolvite în Montreal şi o mulţime de diplome cu care se poate lăuda.

La cei 24 de ani ai săi, tânărul care vindea marijuana în plină zi la terasele din Centrul Vechi al Bucureştiului, are studii superioare complete  în managementul hotelier internaţional şi administrarea afacerilor pe care le-a studiat în Montreal. Cunoştinţele nu le-a pus însă în practică angajându-se la vreun hotel de lux, aşa cum făcea în vremea studiilor în Geneva sau Zurich, ci comercializând droguri oricui pe străzile din mijlocul oraşului. Timp de câteva luni, Robert a fost  filat de poliţiştii antidrog, care au aflat că drogurile pe care le vindea el veneau din Olanda, treceau prin Belgia, ajungeau la Timişoara şi apoi erau aduse la Bucureşti. Alte două persoane cu studii superioare îi erau ajutoare de nădejde. 

Află mai multe despre reţeaua de traficanţi de droguri din care face parte tânărul

Video cu acţiunea în care membrii reţelei au fost prinşi de poliţişti:

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite