VIDEO Imaginile şi mesajele dure despre eutanasie care rulau pe panourile publicitare din Capitală au fost interzise de municipalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spoturile au fost retrase
Spoturile au fost retrase

Reprezentanţii Grupului de Iniţiativă pentru Responsabilitate Civică (IREC) au anunţat că, după ce au sesizat municipalitatea cu privire la apariţia mai multor mesaje antiromâneşti pe panourile publicitare din Capitală, spoturile au fost retrase. Totodată, în timpul clipurilor erau prezentate imagini dure cu maidanezi morţi.

Filmuleţele, spun reprezentanţii IREC, prezentau manifestaţii anti-româneşti şi imagini şocante despre eutanasia maidanezilor. În timpul celor câteva secunde, atât cât dura un clip publicitar, apăreau poze care în mod normal nu ar fi trebuit să fie difuzate în inima Capitalei, după cum susţineau voci din IREC.

Primăria Capitalei a luat legătura cu firma de publicitate şi spoturile au fost retrase. Aceast lucru demonstrează că este o victorie a noastră“, a precizat purtătorul de cuvânt al grupului de iniţiativă.

Mesaje şi imagini dure

„Europa ne arată cu degetul“ şi Nu eutansiei!“ sunt două dintre mesajele care apăreau în spoturile publicitare şi despre care reprezentanţii IREC spuneau că nu sunt deloc adevărate. „Europa ne susţine“, precizeau ei, adăugând că regulile europene reglementează evitarea suferinţei maidanezilor, nicidecum nu interzic eutanasia.

De asemenea, tot în cadrul acestor filmuleţe apăreau imagini de la protestele în timpul cărora se cerea interzicerea eutansiei animalelor fără stăpân, fiind expuse imagini cu maidanezi ucişi.

Mesaje anti-eutanasie, pe panourile publicitare din Bucureşti

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Imagini şi mesaje dure despre eutanasia maidanezilor, pe panouri publicitare din Bucureşti

„Normele Legii lui Ionuţ, aceleaşi care au lăsat câinele ucigaş în stradă“. ONG-urile acuză autorităţile de inconştienţă într-o scrisoare trimisă inclusiv premierului

Normele de aplicare a Legii Maidanezilor vor fi dezbătute public într-o întâlnire organizată de ANSVSA

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite