VIDEO Imagini cu profesorul din SEXGATE LA JEAN MONNET, după arestare! Dan Vişan stă 29 de zile după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Vişan, profesorul de la Liceul „Jean Monnet“ care a fost acuzat de viol de către o elevă de-a sa, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Acesta a fost reţinut direct din sala de judecată.

Dascălul a fost acuzat iniţial de către elevă de viol, însă încadrarea juridică făcută pe numele acestuia este de relaţii sexuale cu minori.

După cele 29 de zile pe care le va petrece după gratii, Dan Vişan va fi din nou adus în sala de judecată pentru a se stabili dacă îi va fi prelungită sau nu arestarea.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză )


Acesta riscă între trei şi 18 ani de închisoare. Mai mult, fiind organizatorul excursiei şcolare de la Sinaia, acolo unde Oana (17 ani) susţine că a fost violată, dar şi îndrumătorul acelor elevi, pedeapsa se poate amplifica.

image

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite