VIDEO Firea şi cadoul buclucaş oferit primarului Madridului: cinci oameni s-au chinuit să-l desfacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizita primarului Capitalei la Madrid s-a lăsat cu o nouă boroboaţă: cadoul oferit primarului Madridului era atât de înfăşurat în cutii şi hârtii, încât a fost nevoie de efortul cumulat a nu mai puţin de cinci oameni.

Felix Damian, cel care a imortalizat şi publicat momentul pe pagina sa de Facebook scrie că asta justifică pe deplin delegaţia de 21 de oameni care a însoţit-o pe Gabriela Firea.

„Întâlnirea de la primăria Madridului a fost gestionată de Ambasada României, a cărei conducere a fost mult mai preocupată de cenzurarea presei, decât de evitarea unor situaţii penibile de protocol precum aceasta. Şi asta nu e tot! Pare incredibil pentru o ţară europeană ca România, dar şeful de presă de la primăria Madridului a fost certat de conducerea ambasadei pentru că a chemat presa. (...) Excesul de zel de pe vremea răposatului nu a dispărut, nici vechile apucături securiste, iar ambasada de la Madrid ne dovedeşte încă o dată că nu are nicio legătură cu spiritul european al transparenţei şi cu respectarea dreptului la libertatea de exprimare.

Uitaţi-vă la acest clip, ca să înţelegeţi de ce nu se doreşte presă la astfel de întâlniri la care „se munceşte mult”. PS: Chiar era nevoie de o delegaţie de 21 de oameni la semnarea unui simplu acord de colaborare?, scrie jurnalistul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite