VIDEO Firea, bilanţ la doi ani de mandat: Noile autobuze vor fi turcoaz, la fel ca tricoul meu. Am fost sub tirul Opoziţiei, ca şi cum aş fi primar de două mandate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut un bilanţ la doi ani de mandat, în care se plânge că a fost criticată constant de Opoziţie şi se laudă cu câteva realizări, printre care achiziţia unor autobuze turcoaz.

„Ştiu că exigenţele cetăţenilor sunt din ce în ce mai mari, e normal să fie aşa, dar în doi ani nu pot fi rezolvate toate problemele Capitalei. Se puteau revolutiona domenii, daca toata lumea din primarie, ministere, autoritati era la fel de determinata ca mine. Si daca legislatia, modificata abia acum, ne-ar fi permis. Important este să avem un plan pe care să-l urmăm cu tenacitate. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară“, a scris Firea pe Facebook. 

„Chiar dacă un bilanţ în adevăratul sens al cuvântului se poate face doar la finalul unui mandat de 4 ani, consider normal ca la fiecare aniversare a preluării funcţiei de Primar General să prezint bucureştenilor lucrurile bune pe care le-am făcut şi proiectele care urmează. Azi vă invit să urmăriţi un material despre trafic şi infrastructură rutieră, iar în zilele următoare, alte domenii de maxim interes pentru bucureşteni“, a adăugat primarul Capitalei, postând un material video de 10 minute. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite