VIDEO Bucureştenii distrug barierele pentru a evita să plătească parcarea. „Toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şofer care forteaza intrarea intr-o parcare Captură video
Şofer care forteaza intrarea intr-o parcare Captură video

Unii şoferi folosesc diferite metode pentru a intra cu maşina în parcările dotate cu bariere. Imaginile surprinse de camerele primăriei au ajuns la Poliţia Locală.

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a publicat imagini video cu mai mulţi şoferi care forţează intrarea într-o parcare publică.

„Vrem să ne bucurăm cu toţii cât mai mulţi ani de investiţiile făcute în sectorul nostru. Mai avem multe de făcut, aşa că este important să folosim ceea ce avem aşa cum trebuie, astfel încât eforturile să fie îndreptate către noile proiecte, nu către reparaţia celor deja existente, spune primarul.

Unii şoferi apelează la metoda intrării cu viteză în parcare, în speranţa că bariera se va ridica singură, iar rezultatul se vede în imagini.

Alţi şoferi sunt ajutaţi de prieteni care ridică manual bariera, astfel încât maşina se poate strecura în parcare fără să fie înregistrată, iar la final să achite vreo taxă.

„Evident că toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi, aşa că vă rog să anunţaţi de îndată Poliţia Locală dacă întâlniţi astfel de cazuri”, adaugă Daniel Băluţă.


Citeşte şi:

Analiză sector cu sector. Ce şanse are dreapta aproape unită să câştige Capitala

Scăpaţi de insolvenţe, fraţii Micula vor să construiască un bloc în inima Capitalei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite