VIDEO Bucureşteni blocaţi ore întregi în parcarea unui mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
24

Bucureştenii care au lăsat cumpărăturile de Crăciun pe ultima sută de metri au aşteptat la cozi interminabile. Nu numai la casele de marcat, ci şi în parcare. Au păţit-o mai multe persoane care au rămas blocate în parcarea mall-ului Promenada, potrivit Digi24.

Oamenii au stat mai bine de o oră şi jumătate la coadă pentru a ieşi din subteran, de la nivelul -3, întâmpinând probleme din cauza gazelor de eşapament. 

Cauza este că mall-ul este aşezat între două mari bulevarde şi nu are decât o ieşire.

„Am văzut familii cu copii, cu fular pe nas şi pe gură, atât adulţii, cât şi copiii. Nici în maşină nu se mai putea sta. Eu nu m-am gândit decât la ce s-ar putea întâmpla la nivelul -3, să ai ditamai mall-ul cu o singură ieşire. Întreb şi eu cine le-a dat autorizaţie, cum s-au luat autorizaţiile de funcţionare, unde sunt senzorii de siguranţă, ieşirile de siguranţă în situaţii din acestea. Ce să facem? Să ne aşteptăm la, ferească Dumnezeu, un nou Colectiv sau mai rău”,  a declarat la Digi24 una dintre persoanele blocate în parcarea mall-ului.

Reprezentanţii mall-ului Promenada au declarat că de vină a fost faptul că bulevardele au fost foarte aglomerate la suprafaţă. Ei au precizat că la aflarea veştii au ridicat barierele pentru ca avacuarea să aibă loc mai uşor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite