VIDEO Blocaj la metrou: Aglomeraţie pe ruta Berceni - Pipera, la oră de vârf

VIDEO Blocaj la metrou: Aglomeraţie pe ruta Berceni - Pipera, la oră de vârf

Aglomeraţia de la Apărătorii Patriei

Blocaj la metrou miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.30, timpul mai mare de aşteptare a trenurilor ducând la aglomerarea Magistralei 2, Berceni - Pipera, la oră de vârf.

La Apărătorii Patriei, staţie aflată spre capătul din sudul Capitalei, coada de oameni se întindea până pe scări. 

Aglomeraţia a fost provocată de timpul mai lung de sosire a trenurilor în staţie: 5-8 minute, în loc de 3 minute. La ora transmiterii acestei ştiri s-a reluat circulaţia normală a trenurilor, dar în fiecare staţie de pe M2 peroanele sunt supraaglomerate, iar mecanicii trenurilor fac apel la călători să permită închiderea uşilor şi să aştepte următorul tren.

 Aglomeraţie la Apărătorii Patriei 

„Prin tunel trenul circulă cu viteză mai redusă decât de obicei. Probabil e haos pe traseu şi sunt metrourile unul după altul. Mecanicul face apel la călători să lase uşile să se închidă şi sa aştepte următorul tren“, ne-a transmis un cititor adevarul.ro. 

Pe Facebook, o călătoare a scris că din cauza frânelor bruşte oamenii au căzut unii peste alţii. 

Haos a fost şi luni dimineaţă, când trenurile spre Pipera au circulat cu dificultate din cauza unor dificultăţi tehnice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: