VIDEO Bătaie ca în filme între doi şoferi din Capitală. Tu ai păţit vreodată aşa?

VIDEO Bătaie ca în filme între doi şoferi din Capitală. Tu ai păţit vreodată aşa?

Doi şoferi supăraţi din fire s-au şicanat în trafic până când au ajuns să se ia la bătaie. Întregul incident a fost filmat de un alt şofer care se afla în spatele celor două maşini implicate în eveniment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un utilizator al site-ului de streaming online „Vimeo” a postat un filmuleţ care are în prim-plan doi şoferi bucureşteni care ajung să se ia la bătaie în trafic. Incidentul s-a întâmplat în zona 1 Decembrie pe lângă hipermarketul Auchan.

Scandalul a început atunci când unul dintre şoferi i-a tăiat calea colegului său de trafic. Din acest punct nu a mai fost decât un pas până la scandalul propriu-zis, pe parcursul a 200 de metri protagoniştii s-au şicanat prin frânări bruşte şi chiar înjurături până când au ajuns la o trecere de pietoni.

În acest moment, din maşina care i-a tăiat calea celeilalte a coborât un bărbat pus pe scandal, moment în care şi şoferul celeilalte maşini a ţâşnit din autoturism cu o telescopică în mână şi l-a luat la pumni pe bărbat. Nu a mai durat mult şi a apărut şi cel de-al doilea şofer care împreună cu celălalt bărbat i-au aplicat o corecţie zdravănă şoferului cu telescopica. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: