VIDEO Un bărbat înarmat cu o sabie, în căutarea soacrei prin Centrul Vechi al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mini camerele din dotarea Poliţiei Locale Iaşi FOTO Atenţie Poliţia Iaşi

Un bărbat de 31 de ani care se plimba duminică seară cu o sabie prin Centrul Vechi al Capitalei a fost prins de poliţiştii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Potrivit anchetatorilor, acesta îşi căuta soacra ca să o pedepsească.

Duminică seară, bucureştenii şi turiştii aflaţi în Centrul Vechi au fost cuprinşi de panică după ce pe strada Lipscani şi-a făcut apariţia un bărbat înarmat cu o sabie.

„Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Era agitat şi învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflaţi în Piaţa Roma, aproape de miezul nopţii. Incidentul a fost raportat de către poliţişti Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care – imediat – a trecut la monitorizarea video a persoanei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Bucureşti.

Potrivit autorităţilor, poliţiştii au început urmărirea bărbatului înarmat, acesta fiind oprit pe strada Lipscani.

„Deşi i-a ameninţat şi i-a înjurat pe agenţi, aceştia l-au imobilizat pe bărbat (în vârstă de 31 de ani) şi l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătuşat, bărbatul a fost dus la secţia Poliţiei Locale-Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, acesta a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine şi că voia să o pedepsească, cu sabia”, continuă comunicatul Poliţiei Locale Bucureşti. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite