VIDEO Un autobuz Otokar, al Primăriei Bucureşti, inundat cu apă fiartă după ce instalaţia de încălzire s-a stricat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Capitalei Gabriela Firea a negat că ar exista mai multe defecţiuni la autobuzele Otokar. Foto: Captură video din filmuleţul de promovare al PMB.
Primarul Capitalei Gabriela Firea a negat că ar exista mai multe defecţiuni la autobuzele Otokar. Foto: Captură video din filmuleţul de promovare al PMB.

Unul dintre autobuzele Otokar achiziţionate anul acesta de primarul Gabriela Firea pentru Primăria Municipiului Bucureşti s-a inundat, vineri, cu apă clocotită, după ce instalaţia de încălzire s-a defectat. Autobuzele Otokar au costat Primăria Capitalei 100 de milioane de euro şi au avut deja o serie de defecţiuni, nerecunoscute de PMB.

Unul dintre autobuzele Otokar circula pe ruta 783, între Piaţa Unirii şi aeroportul Otopeni, a fost inundat cu apă fiartă ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de încălzire. Astfel, pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă, informează Digi24.ro. 

Un alt autobuz Otokar, care circula pe ruta 335, a fost tras pe dreapta, joi seara, în apropierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană, acestea fiind doar o parte dintre defecţiunile întâlnite la noile autobuze ale Primăriei. Autorităţile au negat până acum că ar fi existat aceste incidente şi defecţiuni.

Anul viitor, în Bucureşti vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze, investiţia Primăriei Municipiului Bucureşti, anunţată de Gabriela Firea, ridicându-se la 100 de milioane de euro. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite