VIDEO Cum este adunată zăpada de pe marginea drumului în alte oraşe ale lumii

VIDEO Cum este adunată zăpada de pe marginea drumului în alte oraşe ale lumii

FOTO captură filmuleţ

În fiecare an, străzile şi trotuarele Bucureştiului rămân îngropate în zăpadă la fiecare episod mai zdravăn de ninsoare. „Adevărul“ vă arată cum se deszăpezesc alte zone importante ale lumii cu utilaje moderne şi supereficiente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe străzile Bucureştiului acţionează zilnic, în perioadele în care străzile sunt acoperite de zăpadă, sute de utilaje care încearcă să aducă „la negru“ principalele artere ale oraşului.

În dotarea firmelor desemnate să cureţe străzile Capitalei de zăpadă se află şi utilaje de dimensiuni mai mici care ar trebui să elibereze de zăpadă şi partea carosabilă a arterelor secundare.

 

Chiar şi aşa, an de an bucureştenii trebuie să înfrunte o mulţime de probleme şi se pare că utilajele care acţionează pe străzile oraşului nu sunt supereficiente ca cele folosite în alte oraşe importante ale lumii. Una dintre cele mai mari probleme ale Capitalei pe timpul iernii este dată de zăpada adunată pe marginea carosabilă, chiar lângă trotuarele pe care circulă pietonii. 

Aici se strâng cantităţi foarte mari de zăpada care rămân în unele zone zile în şir, de multe ori până se topeşte. În alte oraşe, autorităţile au utilaje care se ocupă strict de rezolvarea acestei probleme şi care adună zăpadă căzută într-un mod cât de poate de eficient.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările