VIDEO Şoferul începător care a ucis trei oameni pe Magheru a fost trimis în judecată. La un an de la carnagiu, el nu se simte vinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul care a omorât trei oameni şi a rănit alţi şapte, în august anul trecut, pe bulevardul Magheru, din Capitală a fost trimis în judecată  sub acuzaţia de ucidere din culpă. Marius Rădulescu susţine că a trecut peste acel moment tragic pentru că nu se simte vinovat de producerea accidentului.

Decizia  de trimitere în judecată pentru ucidere din culpă a fost luată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Atunci, trei persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, după ce şoferul a schimbat banda de mers fără să se asigure şi a lovit o maşină care circula regulamentar.

Acum, la aproape un an de la producerea carnagiului, Marius Rădulescu, şoferul care a spulberat o Dacie Logan plină de tineri, susţine că acel moment aproape că s-a şters definitiv din memoria lui. "Eu nu mă simt vinovat de nimic. Aştept expertiza tehnică care va dovedi că eu nu am greşit. Am încercat să trec peste acel moment ... şi am reuşit", a declarat şoferul pentru Adevărul.

Marius Rădulescu, şoferul Citroenului care, potrivit anchetei preliminare a poliţiştilor, a provocat accidentul, susţine obsesiv că e nevinovat. Tânărul avea permis de conducere de numai 6 luni şi a povestit pentru „Adevărul de Seară” atmosfera de pe stradă de după impactul sângeros: „Oamenii se opreau şi se uitau ca la un film de groază”. Citeşte AICI un interviu în exclusivitate cu şoferul care a produs carnagiul de pe Magheru, anul trecut.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite