VIDEO În Regie, parcarea gratis costă 10 lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ILEGAL. Angajaţii Clubul Dumars au pus taxă pe mai multe locuri de parcare care aparţin Politehnicii. După ce jurnaliştii „Adevărul de Seară“ au filmat încasarea taxei, reprezentanţii universităţii se gândesc să rezilieze contractul cu clubul.

Mai citiţi şi:

Escrocii parcărilor din Regie

Sâmbătă noaptea, un angajat al Clubului Dumars din Regie a fost filmat cu camera ascunsă de jurnaliştii „Adevărul de Seară“ în timp ce pretindea 10 lei pentru un loc de parcare în faţa clubului. Asta în ciuda faptului că parcările aparţin, de drept, Politehnicii.

„Nu se poate aşa ceva. I-am avertizat, pentru că am primit prea multe plângeri de la studenţi. Prost e cine plăteşte, poliţia e la doi paşi. Cei cărora li se cere bani să meargă la poliţia din campus, să facă reclamaţie. Probabil că vom rezilia contractul”, a declarat directorul de întreţinere patrimoniu al Universităţii Politehnica Bucureşti, Constantin Zaharia, în urma dezvăluirilor din „Adevărul de Seară“. 

Pretinşii angajaţi au recidivat
Directorul general al Universităţii Politehnica Bucureşti, Mihnea Costoiu, a explicat că nu este prima tentativă de acest gen a clubului. „În urmă cu trei ani, i-am avertizat că nu acceptăm aşa ceva. Nu ştiam că persistă. Noi nu putem accepta aşa ceva! Ne vom întâlni mâine (astăzi- n.r.) pentru a lua o decizie“, a declarat Costoiu.

Şi liderii studenţilor au fost puşi în temă. „Am anunţat Universitatea Politehnică. Aşteptăm măsurile. Noi studenţii nu avem putere de decizie, pentru că terenul este al Politehnicii“, a declarat liderul Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Ion Poenaru.

„Nu sunt de-ai noştri“

Contactat de jurnalişti, managerul clubului, Vali, nu a dorit iniţial să comenteze situaţia, după care a declarat că nu are nicio legătură cu cei care le pretind studenţilor bani pentru un loc de parcare.

„Băieţii ăia nu sunt angajaţii noştri. Sunt nişte studenţi care astfel îşi câştigă existenţa. Noi nu avem nicio responsabilitate şi nu ne interesează. Nu e treaba noastră, nu ne priveşte“, a mai spus managerul, care nu a dorit să explice de ce locurile de parcare erau blocate cu sisteme de rezervare însemnate cu numele clubului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite