Vatman de pe tramvaiul 1 din Bucureşti, acuzat că a lăsat în staţie un copil şi a închis uşile înainte să coboare şi bunicul acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Un vatman de pe tramvaiul 1 din Bucureşti este acuzat că ar fi lăsat în staţie un copil , închizând uşile şi plecând din staţie înainte să coboare şi bunicul acestuia. Mama fetiţei critică într-o postare pe Facebook atitudinea angajatului RATB şi cere să fie dat afară.

Reprezentanţii Regiei spun că nu tolerează astfel de comportamente şi că vor fi luate măsuri după ce vor asculta şi punctul de vedere al bărbatului. Se poate merge până la desfacerea contractului de muncă al vatmanului, precizează RATB.

„RATB, ar trebui să vă educaţi angajaţii şi să îi daţi afară pe măgari! Azi, pe linia tramvaiului 1, la staţia Lunca Bârzeşti, pe la ora 12.10, un deştept de vatman mi-a speriat copilul de moarte! Este incalificabil ce a făcut acest om! S-a gândit el, în prostia lui, să închidă uşile şi să ignore că un bătrân, respectiv bunicul fetei mele, cobora mai greu din tramvai”, scrie Cristina Ologeanu, mama fetiţei, pe pagina sa de Facebook.

Ea povesteşte că fetiţa a coborât în staţie, însă bunicul ei a rămas în tramvai pentru că vatmanul a închis uşile şi a plecat şi, deşi ceilalţi călători au strigat la el să oprească, acesta şi-a continuat drumul.

„În timp ce fiica mea deja coborâse din tramvai, dobitocul a închis uşile şi tataie a rămas în tramvai. Copilul a început să urle, să ţipe, să alerge după tramvai, pe şine. Oamenii au ţipat să oprească tramvaiul, dar dobitocul şi-a văzut de drum. Noroc că a recunoscut-o cineva în staţie pe fii-mea şi a adus-o acasă în siguranţă. Vatmanul a oprit abia la următoarea staţie... (...) Nu se poate aşa ceva! Nu te uiţi în oglindă înainte să închizi uşile? Ăsta ar trebui dat afară!”, scrie Cristina Ologeanu.

Reprezentanţii RATB au declarat pentru News.ro că au primit sesizare din partea mamei fetiţei cu privire la acest caz şi vor face verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Ei au subliniat că nu tolerează acest tip de comportament, iar după ce vor asculta şi punctul de vedere al vatmanului, vor lua măsurile care se impun, până la desfacerea contractului de muncă, dacă va fi cazul.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un angajat al RATB a fost cercetat disciplina după ce nu a oprit plugul pe care îl conducea şi cu care deszăpezea liniile de tramvai în dreptul staţiei în care se aflau mai multe persoane. La trecerea plugului, oamenii nu au avut unde să se adăpostească şi au fost loviţi de zăpada şi gheaţa adunate în lamele plugului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite