Vânătorul de poliţişti, Carabină, arestat 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Grigore, zis şi Bebe Carabină a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. El este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Romania. Are probleme cu legea încă de la 17 ani, dar faima şi-a câştigat-o după ce s-a specializat în furturi de arme.

UPDATE 16.20 Interlopul Bebe Carabină, pe numele real Alexandru Grigore, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Acesta este considerat un pericol public şi va fi dus în arest. Decizia nu este una definitivă, iar avocatul inculpatului va face recurs.

Miercuri în jurul orei 16.30 a avut loc o încăierare în Bucureşti în care s-au folosit şi pistoale. Incidentul a fost anunţat la 112. Tragedia a avut loc după nouă zile de la cea petrecută în coaforul Perla, când agentul Gheorghe Vlădan a executat opt oameni. Pistolarul Carabină era urmărit de poliţişti pentru că era suspectat de viol, lipsire de libertate şi conducere fără permis.În 1999, acesta a fost închis după un incident similar, când a împuşcat un alt agent.

De-a lungul "carierei", acesta a comis zeci de jafuri şi a fost închis de două ori,ultima oară pentru 10 ani. In 2007, a fost eliberat, după şase ani de puşcărie.

Ca în cele mai cunoscute poveşti cu mafioţi, şi povestea interlopului Bebe Carabină începe încă din "fragedă pruncie". În 1985, când avea 17 ani, Bebe Carabină a început să fure arme. Pentru că era minor, a fost dus într-un centru de reeducare. Trei ani mai târziu, a ajuns pentru prima dată la închisoare fiind acuzat de furt, tâlhărie, viol şi sechestru. Infractorul a  reuşit sa evadeze. A stat câteva luni ascuns, dar a fost prins de politişti şi arestat din nou. De data aceasta, Bebe Carabină s-a ales cu şase ani de puşcărie.

După ce a fost eliberat, în 1995, interlopul nu s-a cuminţit, din contră. A comis mai multe jafuri armate, iar la sfârşitul anului a fost dat în urmărire generală. Patru ani le-a luat politiştilor să-i dea de urmă. L-au gasit într-un final, în octombrie 1999. Au încercat să-l reţină, dar Bebe Carabină a deschis focul şi a reuşit să fugă de oamenii legii. 

După şase luni, tocmai vecinii aveau să-i dea de furcă, la propriu! Interlopul este prins. Nu de politişti însă, ci de mai mulţi săteni din satul Ghimpaţi, judeţul Giurgiu. În miez de noapte, Bebe Carabină a fost încercuit, ameninţat cu furcile, bătut cu bâtele şi dus la secţia de poliţie din sat. Iar atunci a fost ultima dată când mafiotul n-a mai scapat de mâna legii. In iulie 2001, Carabină a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie, furt calificat, port ilegal de arme, fals în acte şi conducere fără permis. 

Potrivit anchetatorilor, interlopul avea un ostatic pe care îl ameninţa cu pistolul, în momentul în care a fost prins de poliţişti. Aceştia au intervenit abia când au fost siguri că pistolul inculpatului nu mai avea gloanţe, l-au imobilizat şi l-au arestat. Ostaticul era un trecător de pe stradă.

Arma cu care Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină a tras asupra poliţistului era furată. Agresorul a fost prins de colegii poliţistului rănit, fiind dus pentru investigaţii la Secţia 11.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti au dispus, miercuri seară, reţinerea lui Bebe Carabină pentru 24 de ore şi au cerut instanţei arestarea lui preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru ultraj.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite