Vacanţa de după vacanţa de Paşte: „încălzirea” pentru 1 Mai, la Festivalul Rocker’s

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zdub şi Zdob vin la Festivalul Rocker’s în weekend-ul 27-29 aprilie, plecarea cu autocarul din Bucureşti către locul faptei, Gârnic, se planifică pe Facebook. Organizatorii, asociaţia „Caraş Adventure”, promit la a IV-a ediţie a festivaului un şoc cultural în ambalaj de agroturism muzical.

Zdob şi Zdub nu sunt singurii care vor cânta la Rocker’s, numele de pe afişul festivalului sunt:Trooper, Altar, Truda, Melmac Riders, Popasapka, Grimus, Toulouse Lautrec, Robin and The Backstabbers.

„Ostilităţile” incluse în program, înaintea concertelor de seară, sunt plimbări cu biciclete şi motociclete, drumeţii în zonă şi rafting. Sunt aşteptaţi peste 2.000 de invitaţi la eveniment, iar planurile de plecare sunt aproape finalizate, ultima strigare la locurile disponibile în autocar sau maşini personale se face pe pagina de facebook.

Autocarul ce va pleca din Bucureşti vineri, 27 aprilie, din Piaţa Unirii, cu 48 de locuri, va urma ruta Bucureşti – Craiova – Drobeta –Turnu-Severin - Orşova – Defileul Dunării – Gârnic. Preţul unui bilet este 120-150 de lei, în funcţie de dimensiunea găştii. Cazarea la cort va costa doar 5 lei de persoană pentru o noapte.

Festivalul va avea loc în micul sat cehesc Gârnic din dorinţa organizatorilor de a promova zona Banatului, pe fond muzical şi de motoare turate. Comuna este inclusă în Rezervaţia mixtă Valea Mare, face parte din Parcul Naţional Porţile de Fier.

Peştera din Padina Matei, grota haiducilor, cascada de pe râul Moldavita sunt doar câteva locuri care merită vizitate în zonă, la fel şi complexul de mori de apă din apropierea satului.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite