UPDATE Violenţa din şcoli: mai mulţi elevi s-au luat la bătaie într-un liceu bucureştean, unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi elevi s-au luat la bătaie într-un liceul din cartierul Giuleşti. Unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen, iar mai mulţi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

UPDATE 12.00 "26 de persoane, inclusiv din cadrul didactic, au solicitat transportarea la spital în urma expunerii la spray. 12 persoane vor fi transportate la spitalele Elias şi Universitar. Nimeni nu a fost grav rănit, cei mai mulţi având dureri de cap sau stări de vomă. La intervenţie au participat atât echipaje SMURD cât şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti", au declarat pentru bucuresti.adevarul.ro, reprezentanţii SMURD Bucureşti.

Bătaia a avut loc la Colegiul Tehnic de Material Rulant de lângă Crângaşi, în urmă cu câteva ore. Un echipaj SMURD este în drum spre unitatea şcolară.

Potrivit Realitatea TV, o elevă ar fi aruncat cu spray lacrimogen în timpul orei, în sala de curs. Mai mulţi elevi s-au plâns de dureri de cap şi stări de vomă. Opt elevi au fost transportaţi de echipaje SMURD la Spitalul Elias.

Vom reveni cu detalii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite