UPDATE Unul dintre agresorii care l-au lovit cu briceagul în cap pe elevul de la Liceul "Benjanmin Franklin" a fost prins!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un licean în vârstă de 17 ani de la Liceul Benjamin Franklin a fost bătut de doi indivizi care au intrat în şcoală. Tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu un cuţit. El a depus o plângere la poliţie în acest sens.

UPDATE. Unul dintre agresorii care l-au lovit cu briceagul în cap pe elevul de la Liceul "Benjanmin Franklin" a fosr prins seara trecută! Este vorba despre Marian Olteanu, un tânăr de 21 de ani din Bucureşti. Acesta a fost adus aseară la audieri. Agresorul este cercetat în stare de libertate pentru loviri şi alte violenţe. Poliţiştii sunt în căutarea celui care l-a însoţit pe acesta. "Cel de al doilea tânăr nu a lovit ci doar l-a însoţit pe primul. Acestea sunt informaţile pe care le avem. Acum îl căutăm pe al doilea tânăr ştim doar că nu este elev", a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei.

UPDATE   Agentul de pază de la liceul bucureştean în care un elev a fost lovit cu un cuţit a stat ascuns!

UPDATE Băiatul agresat: „Colega mi-a spus că văd io cine e iubitul ei. Io cu colegii mei  eram pe coridorul şcolii. Unul dintre băieţi a scos un briceag şi mi-a dat cu el în zona capului. Erau profesori în jurul nostru când s-a întâmplat, dar stăteau cu spatele. După ce au fugit băieţii m-a luat o profesoare şi m-a spălat de sânge“.

Vezi imagini de la şcoală

Paza Liceului Benjamin Franklin este asigurată de firma BGS

Băiatul susţine că s-a certat cu o colegă de clasă care l-a ameninţat că se va răzbuna.

Mama lui le-a declarat jurnaliştilor că băiatul era în timpul orei de istorie când o colegă de-a sa a intrat mai târziu în clasă. Colega şi-a pus geanta lângă el, iar băiatul a rugat-o să se dea mai încolo că îl deranjează. Fata i-a spus că dacă nu-I convine o să cheme ea nişte prieteni ca să se răzbune.

În pauză, doi indivizi au venit în curtea şcolii: unul l-a pus jos, după care l-a bătut cu pumnii şi picioarele, iar celălalt i-a dat cu două cuţite în cap, după cum a declarat mama acestuia pe Antena 3.

Prefectul Capitalei, referitor la copilul bătut în şcoală : „Dacă elevii şcolii ar fi avut uniforme, incidentul nu s-ar fi petrecut"

Copilul are două tăieturi la cap de doi centimetri. El a fost dus la o clinică particulară unde i-au fost cusute rănile. Băiatul nu a avut nevoie de internare.
Agenţii de la Secţia 12 anchetează cazul.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la Poliţia Capitalei, Diana Sarca, băiatul a primit o lovitură în zona cervicală cu un corp contondent, după care a fost dus la Spitalul Victor Babeş unde a primit îngrijiri medicale.

El a fost dus de mama sa la IML de către mama sa pentru a obţine certificat medico-legal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite