UPDATE Scandal cu împuşcături în Cartierul Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ zece bărbaţi au aruncat cu pietre, au tras cu pistoale cu bile şi au dat cu sapa în poarta casei unei florărese din cartierul Giuleşti. Ei vroiau ca aceasta să le plătească o taxă de protecţie de 1.500 de lei.

Incidentul s-a petrecut azi-dimineaţă în jurul orei 4.00. La faţa locului au fost găsite bile de cauciuc. Bărbaţii vroiau o taxă de protecţie de 1.500 de lei pe care, se pare, că florăreasa a refuzat să o plătească.

Agresorii au reuşit să fugă înainte de venirea Poliţiei. Scandalul a fost filmat.

Update, ora 8.54

Două maşini au fost distruse şi mai mulţi oameni au fost răniţi uşor în urma scandalului.

Locuitorii de pe strada Carpenului, din cartierul Giuleşti, au fost treziţi azi-noapte, în jurul orei 4.00, din cauza unui scandal izbucnit în dreptul curţii unui vecin.
Peste 40 de bărbaţi, înarmaţi cu pistoale, cu săbii, cu lopeţi şi cu pietre au atacat familia unei florărese şi au încercat să pătrundă în curte.

Potrivit victimelor, motivul pentru care agresorii au vrut să intre peste ei, este că nu au vrut să plăteasă taxă de protecţie. „Ne-au zis să le dăm 1.500 de lei sau BMW-ul. Noi am refuzat şi au vrut să ne omoare”, a declarat, pentru „Adevărul de Seară”, Cristian Paraschiv, unul dintre cei trei fii ai florăresei.

Fraţii, cu soţiile, copiii şi mama lor s-au mutat acolo în urmă cu o lună, din cartierul Crângaşi. Azi-noapte, pe când mama lor era la florărie, în cartierul Militari, ei au reuşit să ţină poarta în calea agresorilor, care au încercat să intre în curte.

Atacatorii au reuşit să distrugă două maşini parcate în curte iar doi dintre fraţi au fost răniţi: unul la arcadă, iar celălalt în dreptul coastelor.
Una dintre femei a sunat la Poliţie, iar câteva echipaje de la Secţia 4 s-au deplasat la faţa locului pentru a vedea despre ce este vorba.

„Nu am închis un ochi toată noaptea. Pe trei dintre ei îi ştiu după poreclă. Sper să fie prinşi de Poliţie”, a mai spus Cristian Paraschiv. El, împreună cu ceilalţi martori la incident au fost astăzi la Secţia 4 pentru a da declaraţii.

Bărbaţii nu au vrut să depună plângere penală, iar oamenii legii s-au autosesizat pentru a investiga cazul.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite