UPDATE Percheziţii în Capitală: Şapte membrii ai clanului "Metin" audiaţi de poliţişti în legătură cu împuşcăturile de Sfânta Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase percheziţii au loc în această dimineaţă în Bucureşti. Poliţiştii îi cută pe membrii clanului "Metin", cunoscuţi ca fiind periculoşi şi foarte violenţi. Aceştia au fost implicaţi recent într-un scandal în care s-au folosit şi pistoale cu bile din cauciuc. Există şapte mandate de aducere pentru persoanele care au legătură cu incidentele.

UPDATE ora 11.40: Cei şapte membrii ai clanului "Metin" în locuinţele cărora poliţiştii bucureşteni au dat buzna în această dimineaţă au fost duşi la audieri. Poliţiştii vor stabili dacă vor da ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în cazul suspecţilor.

Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti desfăşoară ancheta în cazul în care sunt implicaţi membrii clanului "Metin".  Pe numele a şapte dintre aceştia au fost eliberate mandate de aducere pentru audieri. Memrbii grupării sunt renumiţi în lumea interlopă datorită violenţei. Cele şapte persoane căutate de poliţişti au fost implicate într-un scandal, de Sfânta Maria, care a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei, În timpul conflictului au fost folosite arme cu bile de cauciuc. Prin astfel de acţiuni, Poliţia CApitalei vrea să demonstreze că nu tolerează scandalagii. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite