UPDATE Fiul lui Cornel Fugaru: „Este într-o situaţie gravă. Nu ştiu cât va sta în spital” FOTO/VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compozitorul a fost internat cu o suferinţă cronică gravă. Familia refuză să ofere informaţii cu privire la starea sa de sănătate.

În urmă cu câteva minute, Cornel Fugaru a ajuns în stare gravă la spitalul Elias din Capitală. Compozitorul în vârstă de 70 de ani are o suferinţă cronică.

Cunoscutul compozitor de muzică uşoară, Cornel Fugaru, a fost internat la Spitalul Elias, astăzi. Medicii îl supraveghează cu atenţie pentru ca starea lui să nu se înrăutăţească. Totuşi, detaliile despre cazul lui Cornel Fugaru sunt păstrate cu discreţie. „A fost internat la noi, dar nu pot să spun mai mult. Familia doreşte să nu dăm mai multe detalii", a spus Doina Dimulescu, managerul Spitalului Elias.

Cornel Fugaru Cornel Fugaru Cornel Fugaru

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Membrii familiei Fugaru sunt rezervaţi în declaraţii. Au spus totuşi că situaţia de acum nu are nicio legătură cu cancerul de care Cornel Fugaru a suferit în urmă cu opt ani. „Este într-o situaţie gravă. Nu ştiu cât va sta în spital. Nu a avut probleme de sănătate, doar cancerul de care s-a vindecat deja de opt ani de zile", a spus Vlad Fugaru, fiul compozitorului.

Cunoscut pentru piesele de muzică uşoară create în cele peste trei decenii de carieră, Cornel Fugaru a câştigat peste 11 premii internaţionale la secţiuni de interpretare şi compoziţie.

Vom reveni cu noutăţi despre starea de sănătate a compozitorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite