UPDATE Christian Ciocan nu are voie să vorbească cu presa şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, nu mai are voie să vorbească cu presa timp de şase luni, fiid sancţionat pentru declaraţiile făcute săptămâna trecută, în care le recomanda oamenilor să nu intervină în conflictele din stradă, informează Antena 3.

Christian Ciocan declara, cu acea ocazie, că persoanele care intervin în conflictele de stradă pot la rândul lor să devină subiect de cercetare, dacă încalcă legea.

Ca urmare a afirmaţiilor lui Ciocan, Poliţia Capitalei a emis un comunicat de presă prin care preciza că instituţia nu împărtăşeşte punctul de vedere al comisarului-şef. A fost prima oară când purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitale a fost "urecheat" public de şefii săi după ieşirile sale la televizor.

Christian Ciocan a făcut acele declaraţii după scandalul în care a fost implicat fiul parlamentarului PDL Sorina Plăcintă.

Un bărbat care a încercat să-l oprească pe Andrei Plăcintă să-şi mai lovească prietena, a fost călcat cu maşina de agresor şi a suferit o fractură.

Contactat telefonic de reporterii „Adevărul de Seară“i, purtătorul de cuvânt a spus că nu face niciun fel de precizări.

Christian Ciocan a introdus sistemul unic în toate instituţiile publice de informare a jurnaliştilor cu privire la diferite evenimente prin mesaje vocale. De o săptămână, acest sistem nu mai funcţionează, singura comunicare cu presa a Poliţiei Capitalei fiind prin comunicate.

Ciocan este şeful Serviciului de Presă de la Poliţia Capitalei din 2005.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite