UPDATE Accident în lanţ pe DN1: O persoană a murit şi circulaţia este în continuare blocată la Săftica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru maşini au fost implicate într-un accident care a avut loc pe sensul Bucureşti - Ploieşti, în localitatea Săftica, în această dimineaţă. Trei persoane au fost rănite şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă şi a pompierilor. Circulaţia a fost blocată câteva ore pe DN1, din cauza accidentului.

UPDATE 10.45: Un autoturism BMW a intrat pe contrasens şi a acroşat alte trei maşini, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada. BMW circula dinspre Ploieşti către Bucureşti, iar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens. Astfel, bolidul s-a ciocnit cu două autoturisme Cielo, fiind acroşat şi un Opel.

UPDATE 10.40: Traficul este blocat pe DN1, pe sensul Bucureşti-Ploieşti, în dreptul localităţii ilfovene Săftica.Trei oameni au fost răniţi. S-au format deja cozi de câţiva kilometri. Mai multe echipaje de ambulanţă, SMURD şi pompieri sunt la faţa locului. Conform primelor cercetãri, un autoturism care circula dinspre Ploieşti către Bucureşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu trei maşini, informează Agerpres.

UPDATE:
O persoană a murit pe DN1, după ce o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit alte trei autoturisme. Circulaţia nu se desfăşoară în condiţii bune şi poliţiştii fac cu greu faţă traficului de la Săftica.

Coada de maşini se întinde acum pe sute de metri pe ambele sensuri de circulaţie din cauza accidentului care a avut loc în urmă cu puţin timp. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi la faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite