Unui bucureştean i-a fost furată maşina, sub ameninţarea armei. Hoţul nu era la prima abatere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: caracter ilustrativ
Foto: caracter ilustrativ

Un bărbat suspectat că a furat maşina unui bucureştean, după ce l-a ameninţat cu o armă, a fost arestat. În acelaşi mod, suspectul ar fi încercat să mai fure o maşină.

„La data de 17 octombrie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  - Serviciul Furturi Auto au reţinut un bărbat de 33 de ani, din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în seara de 17 octombrie, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că autoturismul i-a fost furat de către un necunoscut, care l-a ameninţat cu o armă.  

„Pe baza detaliilor oferite de partea vătămată, în scurt timp, poliţiştii au depistat un bărbat ce corespundea descrierii, precum şi autoturismul. Cercetările au fost preluate de Serviciul Furturi Auto, iar în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că acelaşi bărbat, tot în seara de 17 octombrie, prin ameninţare, ar mai fi încercat să sustragă  un alt autoturism”, au mai transmis poliţiştii.  

Suspectul a fost reţinut, ulterior instanţa dispunând arestarea preventivă.  

Cercetările sunt continuate de Serviciul Furturi Auto din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite