Unghii cu cristale Swarovski

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Atunci când te duci la o întâlnire sau un interviu, prima dată dai mâna, iar unghiile sunt ca o carte de vizită", spune Dorina Codreş, chief trainer la şcoala Nailand. "Nuanţa de ojă se

"Atunci când te duci la o întâlnire sau un interviu, prima dată dai mâna, iar unghiile sunt ca o carte de vizită", spune Dorina Codreş, chief trainer la şcoala Nailand. "Nuanţa de ojă se alege după pigmentaţia persoanei, după morfologia unghiei, dacă e lată sau îngustă, şi după evenimentul la care se duce persoana", adaugă Dorina.
Manichiura business pe care experţii o recomandă este cea franţuzească. Iar "fondul" care se poartă anul acesta este auriu-nisipiu. Tehnicienii de unghii s-au gândit şi la manichiuri pentru ocaziile speciale. "Putem imita modelele din sanda, accesoriile de pe geantă sau putem picta dantelă", explică Dorina. Dacă buzunarul vă permite, nu trebuie să ocoliţi manichiura cu accesorii: pe unghii pot fi aplicate pietre asortate cu piatra inelului, flori din acril sau pene. Unghia poate fi decorată şi cu piercing, dar şi cu... cristale Swarovski. Înainte de a vă împopoţona unghiile, trebuie să vă gândiţi şi la sănătatea lor. La saloanele Perfect Nails, cu aproximativ 300.000 ROL le puteţi trata cu produse profesioniste marca Orly.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite