Unde mergi în weekend, în Bucureşti. Recomandări pentru 8 - 9 septembrie. Sport în Herăstrău şi concursuri de băut bere în Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care nu au planuri să părăsească Capitala în acest weekend au la dispoziţie o serie de opţiuni de a-şi petrece timpul liber.

În acest weekend, în Capitală vor avea loc o mulţime de evenimente, de la teatru, muzică şi sport la concursuri de băut bere şi expoziţii de artă, după cum urmează:

Sâmbătă, 8 septembrie:

Festival

Pasionaţii de bere pot alege să meargă în Parcul Tineretului la Festivalul Berii Germane care are loc în perioada 06 – 09 Sep 2012. Se va bea bere Bavareză şi Cehă, ca o premieră a festivalului ajuns la ediţia a doua, se va comercializa turtă dulce Germană de la un producător care vinde la renumitul festival Oktoberfest în Munchen. În cadrul evenimentului vor fi organizate o serie de concursuri cu premii.

Sport

În Parcul Herăstră se va desfăşura evenimentul sportiv „Trotinetele prind viaţă”, dedicat pasionaţilor de sporturi extreme şi nu numai. Începând cu ora 10 un rider profesionist va face o demonstraţie de 20 de minute în care va demonstra că se poate face sport extrem cu trotinetă. În cadrul evenimentului, participanţii vor putea testa produsele scoase la vânzare şi vor putea discuta cu râderi despre acest sport.

Teatru

La Teatrul Arca veţi putea urmări monologul „Simply Mrilyn”, care vorbeşte despre Marilyn Monroe aşa cum publicul nu a văzut-o niciodată, însă va fi expusă aşa cum a văzut-o soţul ei Arthur Miller, şi a descris-o într-una din piesele sale.

Scenariul este creat de Ionela Nedelea, regia artistică: Kincses Elemer, iar preţul unui bilet costă 20 lei. Va fi un spectacol vesel cu muzică, dans, senzualitate şi nu în ultimul rând cu Marilyn Monroe.

Aflat la cea de a V-a ediţie UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune în scenă 21 de spectacole, cele mai bune producţii din stagiunea prezentă a teatrelor independente din Bucureşti. În fiecare seară, de la ora 19.00 şi 21:00.

Muzică

Sâmbătă. 8 septembrie va fi ultima zi a festivalului care se desfăşoară pe terasa Bibliotecii Naţionale „Nocturne Baroce”.

Ultima zi a festivalului “Nocturne baroce” începe cu un recital de clavecin având-o ca protagonista pe Irina Năstase. Festivalul se încheie cu solista Pilar Diaz Romero, în sonoritatea pasională a muzicii napolitane de secol XVI-XVIII.

În clubul Underworld, va concerta formaţia de crust punk din Germania Finisterre, alături de aceştia vor urca pe scenă grupul braşovean de hardcore I stared Into The Forest. Evenimentul va începe la ora 20:00 iar preţul unui bilet este de 10 lei

Pe terasa Hard Rock Cafe de la ora 22.00 va concerta formaţia de coveruri The Crossroads care vor interpreta cele mai bune hituri din anii 60'

Auto

Pasionaţii de vehicule off-road româneşti se vor bucura de o paradă a maşinilor ARO ce va avea loc începând de la 10 dimineaţa pe străzile din Bucureşti. Punctul de întâlnire al maşinilor este în piaţa George Enescu, iar privitorii vor putea admira celebre modele de maşini şi interacţiona cu posesorii acestora.

Traseul va include Bd Magheru, Bd. Ana Ipătescu, Bd. Aviatorilor, Bd. Kiseleff, şoseaua Bucureşti – Ploieşti, iar destinaţia finală va fi parcarea mall-ului Băneasa Shopping City, unde vor avea loc demonstraţii ale vehiculelor.

Duminică, 9 septembrie:

Teatru

La Teatrul Evreiesc, de la ora 19.00 va rula piesa de teatru „Crima din strada Lourcine” în regia lui Dan Tudor. „După o noapte de chef, onorabilul domn Lenglumé se trezeşte la el în pat alături de un bărbat complet străin! Mahmureală nu face casă bună cu memoria: ce caută în buzunarele lor o bonetă, o buclă, un pantof de femeie şi, mai ales, o bucată de cărbune?!”

Expoziţii

În cadrul târgului care va avea loc de la ora 12.00 la Muzeul Ţăranului Român, vizitatorii vor avea parte de un program ce cuprinde demonstraţii meşteşugăreşti, expoziţii de icoane realizate de meşteri iconari consacraţi şi lansări de albume de pictură; momente muzicale religioase cu Grupul de muzică bizantină Anton Pann al Patriarhiei Române, cântece populare şi instrumentale şi gastronomie tradiţională.

Meşterii populari vă aşteaptă cu produse tradiţionale lucrate manual, din lemn, sticlă sau lână, cu plăcinte, miere, dulceţuri, cozonaci şi turtă dulce, alături de multe alte surprize.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite