Unde petrec bucureştenii noaptea dintre ani. Cele mai tari oferte de Revelion din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început numărătoarea inversă, iar ofertele din restaurantele şi barurile bucureşteane aproape au fost epuizate. Cu toate acestea mai există câteva locuri disponibile pentru cei care până în acest moment nu s-au hotărât unde să se distreze în noaptea de Revelion.

„Adevărul“ vă prezintă cele mai bune oferte din Bucureşti pentru petrecerea de Revelion. Astfel, cei care vor să îşi găsească, pe ultima sută de metri, o ofertă avantajoasă pentru Revelion pot apela la restaurantele care mai au câteva locuri disponibile.

Unul dintre acestea este Tonik, situat pe Bulevardul Basarabia din zona Diham. Aici, încă mai sunt locuri disponibile, iar preţul pentru noaptea de Revelion se ridică la 170 de lei de persoană. Cei care aleg să îşi petrească noaptea dintre anii aici vor avea parte de o primire tradiţională cu şorici, tobă, jumări şi vişinată. De asemenea, din meniu face parte şi un fel principal care va cuprinde coastă de porc la cuptor, cârnaţi de casă, cartofi cu rozmarin, dar şi băuturi: şampanie, vin şi apă minerală. 

Berăria Bragadiru, oferte pentru Crăciun

Şi la Berăria Bragadiru mai sunt locuri disponibile pentru Crăciun, aici unde se organizează „o petrecere corporate“. Preţul unui bilet de intrare costă 125 de lei şi cei prezenţi se pot bucura de un meniu cu specific bavarez. În ceea ce priveşte oferta de Revelion, locurile s-au epuizat, după cum au anunţat reprezentanţii berăriei.

Cei care vor să îşi petreacă noaptea de Revelion în club pot alege Clubul Maya. Aici, organizatorii promit distracţie garantată pentru 150 de lei de persoană. De asemenea, cei care nu reuşesc să îşi rezerve din timp un loc sau sunt încă nehotărâţi se pot duce în Club Maya după miezul nopţii, atunci când intrarea este liberă.

Rebellion la Romexpo

O altă petrecere grandioasă va avea loc la Romexpo, aici unde în noaptea dintre anii va concerta şi Jamas Arthur. Biletele au fost deja puse în vânzare şi cei care vor să îşi rezerve un loc pe petrecerea de Revelion mai au la dispoziţie opt zile, potrivit site-ului rebellionbucharest.ro 

Preţul unui bilet de intrare începe de la 150 de lei şi poate ajunge la 500 de lei pentru cei care vor să îşi cumpere un bilet din categoria VIP.

Meniul este unul diversificat în funcţie de biletul pe care îl alegeţi şi curpinde, printre altele, sucuri, băuturi alcoolice, preparate la grătar (ceafă de porc, piept de pui, cârnaţi de casă), preparate la cuptor (curcan, saramură de crap, gulaş unguresc) , garnituri, salate, desert, dar şi preparate sofisticate, precum blinis cu caviar galben, crevete expandat cu carpacio de ton sau vită pe frigăruie şi sos de arţar. 

Pe aceeaşi temă:

Oferta restaurantelor vasluiene pentru Revelion 2015: ultimele locuri disponibile

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Unde găsim servicii decente şi preţuri mici pentru vacanţa de sărbători şi pentru vara lui 2015, în România şi străinătate

În ce zi a săptămânii poţi cumpăra cele mai ieftine bilete de avion

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite