Una dintre cele mai moderne grădinițe din Capitală se deschide în Sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă grădiniță va fi inaugurată în Sectorului 6, joi, 15 noiembrie, de la ora 11.00. La festivitatea de inaugurare va fi prezent și primarul Rareș Mănescu.

Grădinița din incinta Școlii Gimnaziale numărul 311 a fost construită de la zero pe două etaje și este dotată cu echipamente de ultimă generație, potrivit reprezentanților primăriei din Sectorul 6.

Sălile de clasă sunt organizate pentru fiecare grupă în parte cu spații pentru joacă, sistem audio dar și locuri pentru servirea mesei și odihnă. Totodată, grădinița este izolată termic, iar sălile sunt dotate cu grupuri sanitare și dușuri.

Un plus pe care îl are grădinița, îl reprezintă bazinul de apă în caz de incendiu, care este conectat la un sistem de hidranți exteriori și interiori, cu sistem de avertizare în caz de pericol. Imobilul mai are în dotare un spațiu de apărare civilă pentru personalul grădiniței și copii.

Investiţia se ridică la aproximativ nouă milioane de lei şi a fost derulată cu fonduri alocate prin Hotărâri ale Guvernului României, dar şi cu fonduri de la bugetul local.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite