Un zid s-a prăbuşit peste linia de tramvai şi a blocat complet circulaţia transportului în comun în zonă Şoseaua Progresul din Capitală | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Digi 24
Foto Captură Digi 24

Zidul unei foste fabrici din Sectorul 5  s-a prăbuşit peste linia de tramvai, în timpul unei demolări şi a blocat complet circulaţia transportului în comun în zonă. Pe trotuarul dintre clădirea prăbuşită şi linia de tramvai nu era nimeni, aşa că nu sunt victime.

UPDATE: „La data de 05.01.2022, în jurul orei 09.00, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Şoseaua Progresului sector 5, pe parcursul unei demolări controlate, o porţiune din faţada clădirii a căzut pe trotuar. Cu ocazia intervenţiei s-a stabilit că imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizaţie de demolare.

De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu braţul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulaţia tramvaielor. Nu a fost vătămată nicio persoană. În cauză, Secţia 18 Poliţie s-a sesizat, din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. 

***

Firma care a făcut lucrările de demolare va fi amendată de Primăria sectorului 5. Amenda este între 1.000 şi 10.000 de lei, potrivit Digi24. 

„S-a dărâmat zidul. Nu sunt victime, nu înţeleg de ce atâta agitaţie. S-a făcut curăţenie. Eliberăm cât se poate de repede locul. Ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat. Încercăm să remediem mai repede, în 10 minute s-a remediat toată defecţiunea”, a spus Alin Drăghiceanu, reprezentat al firmei de construcţii care a făcut demolarea.

Acesta a mai precizat că firma are autorizaţie de demolare.

                                                                                   * * * 

Incidentul a avut loc pe Şoseaua Progresul, unde o echipă de muncitori demola o clădire veche. Un zid a căzut peste linia de tramvai pe care circulă tramvaiele 8, 25 şi 47. Transportul în comun a fost blocat în zonă, pentru aproximativ 50 de minute.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie şi pompieri, potrivit Digi24.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite