UPDATE Un vatman din Bucureşti, împuşcat de şoferul unei maşini de lux

UPDATE Un vatman din Bucureşti, împuşcat de şoferul unei maşini de lux

Vatmanul ar fi fost împuşcat pentru că ar fi închis uşile în faţa unui călător    FOTO Mihaela Cojocariu

Un vatman din Bucureşti a fost împuşcat, în această dimineaţă, cu un pistol cu bile de şoferul unei maşini de lux. Agresorul a fost identificat, iar în acest moment este audiat. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE Bărbatul care ar fi folosit pistolul cu bile a fost identificat si la acest moment se află la sediul Secţiei 16 Poliţie.

Şoferul a tras cu un pistol cu bile către vatman reuşind să-l rănească, după ce acesta ar fi închis uşile în faţa unui călător.

Incidentul a avut loc la ora 10.00. 

Atacatorul este acum căutat de poliţişti, după ce a fugit de la faţa locului.

Astăzi, la ora 10:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost ranit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile. La faţa locului au sosit poliţiştii  precum şi un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical. La acest moment poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile”, anunţă oficialii Poliţiei Capitalei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările