Un tren de metrou care mergea spre staţia Universitate a stat peste 30 de minute în tunel din cauza unei defecţiuni tehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren de metrou de pe Magistrala 2 Berceni - Pipera a stat, vineri dimineaţă, peste 30 de minute în tunel din cauza unei defecţiuni tehnice, călătorii fiind nevoiţi să aştepte în garnitură până când aceasta a putut fi dusă în staţia Universitate. Traficul la metrou pe Magistrala 2 a fost îngreunat timp de o oră, perioadă în care pe unele tronsoane trenurile au circulat în sistem „pendulă“.

Potrivit oficialilor Metrorex, vineri, între orele 06.00 şi 06.50, circulaţia trenurilor de metrou a fost afectată din cauza "străpungerii izolaţiei unui separator electric".

Timp de aproximativ o oră, pe unele tronsoane de pe Magistrala 2 s-a circulat în sistem “pendulă”.

“Un tren de călători a staţionat în tunel pentru 30 de minute, timp în care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situaţiei. Călătorii aflaţi în tren au fost în permanenţă informaţi de mecanicul trenului în legătură cu situaţia creată”, au precizat reprezentanţii companiei.

Persoanele care au rămas blocate în tunel au putut să coboare după ce trenul de metrou a putut fi dus în staţia Universitate.

Reprezentanţii Metrorex spun că circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de la ora 06.50.

Potrivit celor mai recente date, 600.000 de persoane merg zilnic cu metroul. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite