Un taximetrist şi-a incendiat maşina în centrul Capitalei după ce a fost amendat de Poliţia Rutieră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de taxi care a fost amendat şi i s-au ridicat plăcuţele de înmatriculare şi-a incendiat autoturismul în rondul din Piaţa Obor din Capitală. Bărbatul a fost ridicat după câteva ore şi dus la audieri, urmând ca procurul să decidă dacă va fi reţinut pentru distrugere calificată şi blocarea drumului public.

Un bărbat din Capitală, şofer de taxi, şi-a incendiat maşina de serviciu, joi la prânz, pe bulevardul din faţa magazinului Obor.

Taximetristul şi-a dat foc la maşina de serviciu şi a lăsat-o să ardă în trafic, blocând astfel circulaţia pe sensul de mers către Doamna Ghica. După incendiere, şoferul a părăsit zona.

Mai multe echipaje de la Secţia 7 şi de la Secţia 19 au plecat în urmărirea lui şi l-au reperat la domiciliul concubinei sale. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor care l-au ridicat că gestul pe care l-a făcut a fost unul de supărare pentru că fusese amendat de Brigada Rutieră.

Suspectul, care se numeşte George Florin Ilie şi are 27 de ani, a fost dus la poliţie pentru audieri. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru distrugere calificată şi blocarea cu intenţie a drumului public, pentru care riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare.

Iniţial, bărbatul fusese amendat cu 4.000 de lei şi i s-au ridicat plăcuţele de înmatriculare pentru că nu avea o autorizaţie de taximetrie.

La finalul audierilor urmează ca procurorul să decidă dacă va dispune reţinerea şi, implicit, dacă va propune instanţei de judecată arestarea preventivă a bărbatului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite