Un taximetrist din Bucureşti a ameninţat un biciclist cu bătaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ariel

Un biciclist din Capitală a fost la un pas să fie bătut de către un taximetrist. Şoferul s-a luat de băiat din cauză că acesta nu circula pe trotuar. Compania de taxi a emis un răspuns oficial din care reiese faptul că şoferul a fost identificat şi va suporta consecinţele.

Ariel Constantinof, fondatorul primului sistem de curierat pe bicicletă din Bucureşti a povestit pe pagina sa de Facebook că taximetristul l-ar fi ameninţat cu bătaia şi i-ar fi spus „Tu nu ştii că trebuie să mergi pe trotuar?”.

După această păţanie, tânărul a sunat la compania de taxi pentru care lucra taximetristul, însă, răspunsul primit a fost unul evaziv. „ Speed Taxi Bucuresti, odată anunţată de incident, mi-a recomandat să sun la Poliţie şi apoi mi-a închis în nas”, scrie băiatul pe pagina personală”, se arată în mesajul postat de Ariel Constantinof pe reţeaua socială.

Şoferul de taxi a fost denunţat de către biciclist la Secţia 8 de Poliţie din Sectorul 2. Totodată, tânărul i-a făcut şi o descriere şoferului. „Indicativul cred că este 1806. Tipul e mic de înălţime - 1.65 spre 1.70, ten deschis, par scurt, negru, tatuaj pe braţ (cred), lanţ mare de aur la gât”, se arată în mesajul de pe Facebook.

După ce oamenii au început să pună din ce în ce mai multe mesaje pe pagina de Facebook a celor de la Speed Taxi, compania a dat un răspuns oficial. „Incidentul a fost înregistrat. Şoferul a fost indentificat şi s-a purtat o primă discuţie cu acesta. Este vorba de un colaborator. Pe lângă sancţiunile administrative pe care le-a suportat, şoferul este pus sub observaţie în perioada următoare”.
 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite