Un tânăr din Bucureşti care pipăia fete în timp ce mergea pe bicicletă a fost reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Unsplash.com
Foto Unsplash.com

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi pipăit mai multe fete în diferite zone ale oraşului, în timp ce se deplasa pe bicicletă. Trei fete au sesizat Poliţia după ce au fost atinse în zone intime.

UPDATE Reacţia Foodpanda:

“Toleranţa foodpanda România faţă de acest tip de comportamente deviante ale livratorilor este zero, iar foodpanda face continuu demersuri împreună cu partenerii ce deţin flote de livratori pentru ca aceştia să selecteze cele mai potrivite persoane pentru un astfel de post ce implică interacţiunea directă cu clienţii companiei.

Din cercetările interne făcute în cadrul companiei, bărbatul în cauză nu mai colabora cu partenerii foodpanda pentru prestarea de servicii de livrare pentru companie, din luna noiembrie 2020. Mai mult, foodpanda va investiga această situaţie şi va face demersurile necesare pentru a se proteja împotriva prejudiciului de imagine adus.

Echipa noastră a fost şi este în continuare la dispoziţia autorităţilor pentru a soluţiona cât mai rapid această situaţie neplăcută.”

Ştirea iniţială:

Cercetările în acest caz au început în prima parte a lunii iulie, după ce poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi de mai multe tinere cu privire la faptul că au fost pipăite de un băiat care se plimba pe bicicletă. 

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a fost identificat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost depistat şi dus la audieri.

Poliţiştii au stabilit că în 8 iulie, în jurul orei 20:30, în timp ce o tânără de 24 ani se afla pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei staţii de autobuz, bărbatul, aflându-se pe bicicletă, ar fi lovit-o cu palma peste o zonă intimă, în mod intenţionat şi împotriva voinţei sale.

A doua zi, o altă fată, de 23 de ani, care se plimba în acelaşi sector ar fi fost lovită tot de băiatul care se plimba pe bicicletă. Iar pe 11 iulie, incidentul s-ar fi petrecut iar, tot în Sectorul 1, dar la o altă tânără.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a trei infractiuni de agresiune sexuală, transmite Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite