Un şofer a murit în Ilfov: bărbatul transporta materiale pentru reparaţia unor reţele electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de camion, angajat al unui subcontractor Enel, a murit, duminică, în comuna Copăceni din judeţul Ilfov, unde livra materiale pentru o reparaţie. Cel mai probabil, bărbatul a suferit un infract miocardic.

Bărbatul de 54 de ani era angajat al unui subcontractor Enel şi se deplasa cu un camion pentru a livra materialele necesare efectuării unei lucrări de reparaţii în comuna Copăceni din judeţul Ilfov, scrie Mediafax.

„Am fost solicitaţi pentru o persoană care avea durere toracică. În moment în care echipajul a ajuns la pacient, acesta era decedat, probabil în urma unui ifarct miocardic“, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), Alice Grasu.

Mai multe localităţi din judeţul Ilfov, dar şi din Giurgiu au rămas nealimentate cu energie electrică din cauza condiţiilor meteorologice extreme, care îngreunează în continuare intervenţia echipelor Enel.

Pe aceeaşi temă:

METEO Bucureştiul şi 13 judeţe din ţară, sub Cod portocaliu de viscol şi ninsori. 14 judeţe sunt sub Cod galben. A fost emis Cod roşu pentru trei judeţe

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite